Wie zijn wij?

Plan Point

Vivianne broekman

Vivianne Broekman

Homeplanner 2018

In 2005 ontwierp ik de Homeplanner familiekalender om wat meer structuur in ons drukke gezinsleven te brengen. En om voorgoed af te rekenen met de losse briefjesop de koelkast, memoblaadjes op het prikbord en de niet-matchende agenda’s van  alle gezinsleden. Wat begon als een simpele Excelsheet, groeide al snel uit tot een populaire familiekalender, doordat buren, familie en vrienden riepen: ‘Stuur mij dit ook, alsjeblieft!’ Plan-Point en de Homeplanner waren een feit.

De Organizing Agenda 2018

Inmiddels zijn we 12 jaar verder en geeft Plan-Point ook alweer 8 jaar de Organizing Agenda uit: namelijk eentje waarin je zowel je zakelijke als je huishoudelijke kant kwijt kunt. Het resultaat is een bijzonder praktische agenda die de weekindeling en schoonmaakschema's van de Homeplanner combineert met de organizingtips van professionele organizers. Plan-Point heeft hiermee een mooie aanvulling op de kalender op de markt gebracht. Het is een agenda waar ik supertrots op ben!

Webwinkel en klantenservice

Richard Spooren

richard spooren

Omdat Plan-Point uit zijn jasje groeit, is ons team verder uitgebreid met Richard Spooren. Richard beheert de webwinkel en regelt de klantenservice. Hij beantwoordt alle vragen over bestellingen, betalingen en verzendingen, waarbij klantgericht meedenken vanzelfsprekend voor hem is. Verder is hij een expert op het gebied van website-ontwikkeling en onderhoud waarin hij ons graag adviseert.

Wij vinden het leuk om van jullie iets te horen.

Ben je enthousiast, heb je nog een leuke tip, suggesties of vraag? Plaats een berichtje in ons gastenboek en het bericht wordt direct getoond. Heb je een persoonlijke bericht? Neem dan even contact met ons op, we horen het graag!

Blijf op de hoogte!

Meld je gratis aan voor de eerstvolgende Plan-Point nieuwsbrief en de tip van de week.
En wil je de laatste Point-Point nieuwtjes horen, volg ons dan op Twitter en Facebook.

Veel plezier op planpoint.nl!