Wie zijn wij?

Plan Point

Vivianne broekman

Vivianne Broekman

Uitgeverij Plan-Point bestaat sinds 2005. Ik ontwierp in 2005 de Homeplanner om wat meer structuur in ons gezinsleven te brengen. Een idee dat aan de keukentafel bedacht is voor eigen gebruik en nu bij veel gezinnen op een centrale plek hangt.

Een druk gezin, beide partners een baan, kinderen naar school en met veel hobby’s. Zo zag ons leven eruit. Een kalender op de koelkast, losse briefjes op de tafel, memoblaadjes op het prikbord. En ieder gezinslid een eigen papieren agenda. Totaal onoverzichtelijk dus. Ik dacht; dat moet beter kunnen. 'Ik ontwierp een soort gezinsplanner op de computer. Iedere week draaide ik een nieuw weekoverzicht uit en hing die in de keuken. Afspraken, boodschappen, klussen; overal was ruimte voor. Alle gezinsleden gebruikten de planner. Buren, familie, vrienden zagen dit overzicht en riepen; stuur mij dit ook alsjeblieft! En zo is het begonnen'.

Ging vanzelf

nmiddels is de oplage zo gegroeid dat bestandje mailen naar vrienden al lang verleden tijd is. En werd zo bijna als vanzelf zelfstandig ondernemer. Het bleek een product te zijn dat nog niet bestond. Ieder huishouden kan een goede planning gebruiken, maar er was nog geen commercieel initiatief dat op die behoefte insprong. Dat verbaasde me, maar gaf mij de mogelijkheid om mijn eigen planner uit te bouwen en te gaan verkopen.

Natuurlijk valt of staat het succes van dit product met de discipline van de gebruikers. Maar dat geldt voor alle agenda’s en kalenders. Als je niets noteert, komt er ook niets te staan... Maar als het hele gezin er aan meewerkt, is het echt een tijdbesparend en efficiency verhogend product.

(September 2009 - Door Anneke Gilsing voor Regeltante.nl

De Organizing Agenda

zamarra kok gr

Zamarra Kok

Voor de Plan Point Organizing Agenda heeft Plan-Point de handen ineen geslagen met auteur en professional organizer Zamarra Kok. Samen maakten ze de agenda die ze nergens anders konden vinden; namelijk eentje waarin je zowel je zakelijke als je huishoudelijke kant kwijt kunt. Het resultaat is een bijzonder praktische agenda die de weekindeling en schoonmaakschema's van de Homeplanner combineert met de organizingtips van Zamarra en haar collega's. Plan-Point heeft hiermee een mooie aanvulling op de kalender op de markt gebracht.

Webwinkel en klantenservice

Richard Spooren

richard spooren

Omdat Plan-Point uit zijn jasje groeit, is ons team verder uitgebreid met Richard Spooren. Richard beheert de webwinkel en regelt de klantenservice. Hij beantwoordt alle vragen over bestellingen, betalingen en verzendingen, waarbij klantgericht meedenken vanzelfsprekend voor hem is. Verder is hij een expert op het gebied van website-ontwikkeling en onderhoud waarin hij ons graag adviseert.

Wij vinden het leuk om van jullie iets te horen.

Ben je enthousiast, heb je nog een leuke tip, suggesties of vraag? Plaats een berichtje in ons gastenboek en het bericht wordt direct getoond. Heb je een persoonlijke bericht? Neem dan even contact met ons op, we horen het graag!

Blijf op de hoogte!

Meld je gratis aan voor de eerstvolgende Plan-Point nieuwsbrief en de tip van de week.
En wil je de laatste Point-Point nieuwtjes horen, volg ons dan op Twitter en Facebook.

Veel plezier op planpoint.nl!