Interviews

Interview met de schrijfster van 'Vrolijk besparen'

Doe het zelf met het hele gezin
We hebben dit keer een interview met de schrijfster van 'Vrolijk besparen'. Bespaardeskundige Marieke Henselmans geeft je handige tips om op een leuke manier te besparen, met welke besparingen je snel winst kunt boeken of wat de valkuilen zijn. Nu ook verkrijgbaar in onze webwinkel!

Interview met de schrijfster van 'Stop de stapels'

Al je papier op orde thuis en op kantoor
Deze keer een interview met de auteur van 'Stop de stapels. In het interview kun je o.a. lezen wat haar favoriete boeken of handige opbergmiddelen zijn en ze geeft je slimme tips om snel stapels papier weg te werken, maar ook welke papieren je juist wel moet bewaren.

Interview met de schrijfster van 'Vrolijk huishouden'

Doorbreek de dagelijkse sleur met De HuishoudCoach®
Een leuk interview met de auteur van 'Vrolijk huishouden'. In het interview kun je o.a. lezen wat haar favoriete huishoudgadgets zijn, welke boeken zij graag leest, maar ook praktische opruimtips en vrolijk makende huishoudtips, voor in jouw eigen huishouden!

Interview met de schrijfster van 'Op rolletjes'

Huishoudmanagement voor iedereen
Hier vindt je regelmatig een nieuw interview met de auteur van een boek. Het allereerste interview gaat naar.... 'Op rolletjes'. In het interview kun je lezen, wie de schrijfster van het boek 'Op rolletjes' is, welke slimme huishoudtips zij heeft, hoe haar huishouden op rolletjes loopt en wat zij de rotklusjes vindt in het huishouden.