Slim met geld

Bijna 18! Regel je financiële zaken

Geschreven door Annemarie Koop.

Al gaan mijn kinderen nog niet eens naar school, van veel mensen om me heen hoor ik dat het een enorme verandering is als je kind 18 wordt. Zo ook van mijn collega Marion Weijers. Zij schrijft over haar zoon die bijna 18 wordt. Vandaag lag er een brief van de Belastingdienst op de deurmat, gericht aan mijn zoon: ‘Beste 17-jarige’. Het onderwerp luidde: ‘Regel je

Waar blijft het geld?

Geschreven door Vivianne Broekman.

Omgaan met geld, het lijkt makkelijk. Je ontvangt maandelijks je inkomen, betaalt de rekeningen en daarnaast zijn er de grote en kleine dagelijkse uitgaven. Toch vragen veel mensen zich regelmatig af waar het geld toch blijft! Daarom 5 bespaartips.

Succesvol besparen met tweedehands: 3 tips

Geschreven door Lynsey Dubbeld.

Kleding een tweede leven gunnen, is goed voor het milieu en voor de portemonnee. Om er in afdankertjes nog stijlvol uit te zien, zijn wel een flinke dosis creativiteit én timemanagement nodig. Ga dan ook slim aan de slag met swapping, upcycling en meer!

Gezond en betaalbaar eten? Eet Natuurlijk!

Geschreven door Irene van Gent.

Gezond eten hoeft niet duur en onmogelijk te zijn. Als je de juiste ingrediënten kiest, eet je simpele en smaakvolle gerechten die snel klaar zijn. Het belangrijkste is dat je kiest voor groenten, fruit en vlees uit het seizoen en de streek waar je woont.

Een slimme garderobe scheelt geld – en het milieu

Geschreven door Lynsey Dubbeld.

Kledingaankopen vormen voor veel vrouwen een serieuze aanslag op de portemonnee. Winkels en webshops verleiden tot impulsaankopen. Een permanent sluimerend gevoel van ontevredenheid over de inhoud van de kledingkast maakt budgetbeheersing ook niet makkelijk.