7 tips die je helpen bij opruimen en weggooien

Geschreven door Zamarra Kok.

Heb je je voorgenomen om het huis eens lekker uit te mesten? Daar hoef je heus geen heel weekend voor vrij te nemen: als je iedere dag een beetje doet kom je er ook. Wij geven je zeven tips die je helpen bij het maken van een goede keuze: welke spullen mogen blijven, wat kan er weg?

Top 5 van irritante wasproblemen met de oplossingen

Geschreven door Zamarra Kok.

Weet jij wat je moet doen als de witte was ineens roze uit de trommel komt? Of als ie zuur ruikt in plaats van fris? Wij wel! Daarom hebben we hier, heel handig, de top vijf van irritante wasproblemen met de bijbehorende oplossingen natuurlijk!

Maak van je huis een viersterrenhotel

Geschreven door Els Jacobs.

Alles in een hotel is erop gericht het jou als tijdelijke bewoner of bewoonster zoveel mogelijk naar de zin te maken. Daarom is het vaak zo goed toeven in een hotel! Zou het niet super zijn om dit genoegen elke dag te kunnen smaken? Gebruik dan de volgende tips als eerste aanzet om voortaan volop te kunnen genieten van je eigen viersterrenhotel!

Lenteschoonmaak

Geschreven door Vivianne Broekman.

handig tips voor de lenteschoonmaak

Heerlijk de lente is weer begonnen. Na zo’n eerste weekje genieten van de zonneschijn begint er toch ook weer iets te kriebelen....Want in de eerste zonnestralen dansen er stofdeeltjes rond en blijken de ruiten na een lange winter niet meer zo glashelder te zijn. Tijd voor de grote schoonmaak dus!

Haal de bezem door je garderobe

Geschreven door Vivianne Broekman.

Haal de bezem door je garderobe

Met de komst van de lente is het ook weer tijd om je garderobe onder handen te nemen. Ouderwets? Iets dat we aan grootmoeder over laten? In het geheel niet. Een goed georganiseerde en op het seizoen afgestemde garderobe is de basis voor een stijlvol uiterlijk, dag na dag.

Maak een voorpret-to-do-list

Geschreven door Nancy Peeters.

Maak een voorpret-to-do-list

Een voorpret-to-do-list is één van de sleutels tot een prettig en gelukkig leven. Het belang van voorpret zit 'm in de positieve gevoelens die je krijgt bij het uitkijken naar wat je gepland hebt. Die positieve gevoelens geven je energie om je doelen te bereiken. Een gelukkig mens krijgt meer voor elkaar.

Zo krijg je meer energie

Geschreven door Meijke van Herwijnen.

Je huis en je leven op orde houden kost energie. En als je teveel energie verliest, word je te moe om dingen bij te houden. Voor je het weet loop je achter de feiten aan, heb je een ellenlange actielijst en ben je de hele dag aan het overleven. Laat staan dat je nog fut hebt om aan je gezondheid of je conditie te werken!

In 5 stappen naar een goede actielijst

Geschreven door Els Jacobs.

Heb jij ook zo’n eindeloze takenlijst die alleen maar langer wordt in plaats van korter? Waar de nodige taken op staan waaraan je al maanden geleden had moeten beginnen of die maar niet af willen komen? Hoog tijd om van je moedeloos makende takenlijst een uitnodigende actielijst te maken!