Win Win Win

Winactie: stijlvol opbergmandje van Curver

Is één van jouw goede voornemens om in 2017 eens lekker op te ruimen? Berg je spullen dan makkelijk en snel op in een Knit opbergmandje van Curver. Dit gevlochten mandje in de kleur misty blue heeft een inhoud van 3 liter en mag zeker gezien worden. Hebben? Laat HIER jouw beste opruimtip achter, misschien krijg jij het mandje dan wel thuis gestuurd.....

Winactie: 3x super stofhandschoenen

HET IS NIET MEER MOGELIJK OM MEE TE DOEN AAN DEZE WINACTIE. Wij spelen graag voor Sinterklaas en dit jaar geven we drie handschoenen cadeau! Drie? Jazeker, want deze handschoenen zijn niet bedoeld tegen de kou, maar om mee te stoffen. Plan-Point stofhandschoen is gemaakt van ultra-microvezel. Hij neemt super veel stof op, zonder dat je tussendoor hoeft uit te kloppen. Hebben? Laat jouw slimme huishoudtip achter..

Winactie: De Knit by Curver wasbox

HET IS NIET MEER MOGELIJK OM MEE TE DOEN AAN DEZE WINACTIE. Doe mee en win! Niets zo fijn als een lekkere grote wasmand. De Curver Knit wasbox kan met zijn 57 liter flink wat was verzamelen en hij is nog mooi ook. De buitenkant oogt als een fraai gebreid patroon. Het is de perfecte mix tussen de look en de uitstraling van natuurlijke vezels en het gemak van kunststof mandjes. Wij mogen er eentje cadeau geven! Wil jij kans maken op deze stoere wasmand, laat dan HIER jouw gouden wastip achter. In de volgende nieuwsbrief laten we weten wie hem heeft gewonnen.