Win Win Win

Winactie: De Knit by Curver wasbox

Doe mee en win!

Niets zo fijn als een lekkere grote wasmand. De Curver Knit wasbox kan met zijn 57 liter flink wat was verzamelen en hij is nog mooi ook. De buitenkant oogt als een fraai gebreid patroon. Het is de perfecte mix tussen de look en de uitstraling van natuurlijke vezels en het gemak van kunststof mandjes.

Wij mogen er eentje cadeau geven!

Wil jij kans maken op deze stoere wasmand, laat dan HIERONDER jouw gouden wastip achter. 

Het is niet meer mogelijk om mee te doen aan deze winactie.

GEEF EEN REACTIE

 • Was je nette kleding altijd binnenstebuiten op 30 graden met witte natuurazijn!
 • Gebruik ontvetter voor de hardnekkige vlekken in je kleren en op eender welke temperatuur. Is goedkoper en werkt beter dan allerhande vlekverwijderaars.
 • Ik laat de wasmachine 1x per maand draaien met sojazout samen met een oude handdoek erin om de wasmachine schoon te houden
 • Gea
  Eens in de zoveel tijd draai ik een wasprogramma zonder was met een vaatwastablet. Resultaat een frisse schone ontkalkte wasmachine. Simpel maar doeltreffend.
 • Ik doe elke wasgang azijn in het wasverzachterbakje. Het haalt de laatste restjes wasmiddel uit de kleding én de wasmachine blijft schoon!
 • Gooi een stuk lekker zeep tussen je vieze was in de wasmand (zeker met sportkleding!) dan is een veel minder grote aanslag op je neus als je de wasmand opent en het in de wasmachine doet om te wassen. Zo snel mogelijk na het sportkleiding was is ook een tip, voeg azijn toe om de zweetgeur kwijt te raken. Soms ruikt sportkleding naar ammoniak na intensief sporten dat raak je kwijt door azijn toe te voegen aan de trommel.
 • azijn is een wondermiddel! Perfect als wasverzachter. Maar ook handig tegen shirtjes met zweetplekken: maak het kledingstuk nat met azijn, laat intrekken en was het daarna gewoon in de machine. Zweetluchtje weg en een zacht shirtje. Altijd binnenste buiten wassen, dan blijft de kleur ook goed.
 • Ik verzamel de was van het hele gezin in een grote Curver Wasbox (die ik nu heb, gaat al ruim 12 jaar mee) en boven naast de wasmachine verdeel ik de was over 4 waszakken. 1 voor de witte, 1 voor de handdoeken, 1 voor de donkere en 1 voor de lichte was. Zo kun je precies welke was het eerste gewassen moet worden.
 • Regelmatig wordt ik door ons pleegdochtertje verwendmet een zelfgeplukt bosje bloemen, paardenbloemen ?. Helaas zitten er regelmatig vlekken in haar kleren door het sap... Ik wrijf de kleding in met ossengalzeep, daarna met bleekmiddelvrije glorix, daarna gewoon wassen. Kunnen we blijven genieten van die lieve boeketjes...
 • Heb je een nieuwe kleding gekocht in de kleur zwart. Stop hem dan voordat je het wast, in een emmer met paar lepels zout. Laat het een half uur staan. De zout zorg ervoor dat de kleur zich vastbind aan t stof. Je mooie zwarte jurk/broek/blouse of tshirt blijft jaren mooi intens zwart. Echt een supertip.
 • EB
  Vorig jaar heb ik voor op vakantie een tube HG Op reis wasje gekocht. Wat een superspul! Echt alle mogelijke vlekken gaan er moeiteloos uit. Ik gebruik het nog steeds bij grasvlekken, vieze boorden, enzovoort. Ik gebruik maar heel weinig, dus it goes a long way!
 • Wat een super mooie wasmand zeg!! Prachtig!!! In sommige strakke shirtjes had ik best wel eens last van zweet/deodorantvlekken onder de oksels. Ik heb nu standaard een fles glansspoelmiddel bij de wasmachine staan. Het klinkt echt heel erg raar maar het werkt echt!!! Ook op oude vlekken!! Gewoon een beetje glansspoelmiddel op de vlekken doen en hop de machine in. Werkt als een tierelier, helemaal blij!
 • EB
  Een tip voor bloedvlekken: spoel ze zo snel mogelijk uit met koud water. Lukt dat niet, laat je kleding dan in koud water weken. Daarna wassen op zo laag mogelijke temperatuur. Waarom? Het ijzer in bloed gaat roesten bij hoge temperaturen. Ooit gekregen als tip van de bloedbank en het werkt!!!
 • Een hele mooie wasbox. Mijn tip is was sokken per persoon in een wasnetje. Scheelt een heleboel sorteer werk na het wassen en de kinderen kunnen dan zelf hun sokken opruimen, als je de was droogt in de droogtrommel maar ook als je het buiten droogt dan hang je per paar aan de lijn.
 • Wat een prachtige wasmand. Voeg eens een pakje bakpoeder (in bakpoeder zit een bleekmiddel: bicarbonaat) bij het waspoeder bij het wassen van je witte vitrage. Zo worden ze weer zo wit als toen ze nieuw waren, plus ze stoten het vuil langer af.
 • Ik heb twee smeerpoetsen van kinderen, dus aardig wat vlekken. Ik gebruik het geconcentreerde wasmiddel van Lidl en ben daar erg tevreden over. Bij de ergste vlekken doe ik het (vloeibare) wasmiddel direct op de vlek en dan in de wasmachine. Werkt als een tierelier :)
 • Hoi Claudia, waarom een oude handdoek?
 • Wat is dat, 'ontvetter'? Afwasmiddel?
 • Vlekken van tomatensaus die nooit helemaal weggaan, maar oranje blijven? Hang je kledingstuk een paar keer in de volle zon te drogen! Weg! (Werkt ook bij bananenvlekken!) En.. Wat een mooie wasmand! Graag! Mijn wasmand van rotan maakt tegenwoordig vaak lusjes in shirts etc, dus ben echt aan een nieuwe toe!
 • Als je een theelepel zwarte peperkorrels aan je wasmiddel toevoegt dan scrubt de peper de zeepresten van het kledingstuk af. Zeepresten zorgen ervoor dat de kleur van je kleding een stuk minder mooi wordt. En met peper worden die resten gewoon weggespoeld, zonder dat het je lievelingsjeans of ander geliefd kledingstuk aantast.
 • Nieuwe broeken en handdoeken voordat je ze wast een nacht in koud water zetten met azijn. Dan krimpen ze niet en is goed voor behoud van de kleur
 • Witte was krijg je mooi wit door een tablet dental mee te wassen
 • 1 kopje baking soda (natriumbicarbonaat) bij de witte was + de helft van je waspoeder veel goedkoper, en alles weer mooi wit. beter voor het milieu beter voor je portemonee Baking Soda is echt goed voor bijna alles(google maar eens even verder :-))
 • doe je wassen niet te vol, de was wordt niet schoon en komt er gekreukt uit
 • Doe op vet- en tomaatvlekken zo snel mogelijk een paar druppels afwasmiddel. Dan gewoon in de was doen (geen haast), je vlekken zijn geheid verdwenen.
 • Mijn gouden wastip is eenvoudig en heel goedkoop. Ipv wasverzachter gebruiken wij al jaren schoonmaakazijn in het wasbakje. Donkere was blijft prachtig op kleur, de was is zacht en evt. geurtjes (oksels) verdwijnen, het wasbakje blijft prachtig schoon (die vieze snotterige aanslag van wasverzachter is er niet) en de machine krijgt geen kalkaanslag. Mijn Miele is nu ruim 18 jaar oud en wast nog als een tierelier. Wil je toch een luchtje kun je evt. een paar druppeltjes etherische olie in het wasverzachterbakje doen.
 • Gouden wastip..dat is toch echt dat je nu met een wasmachine kan wassen. En een tip is toch eens per week op 90 graden te wassen en wasPoeder te gebruiken.
 • Gebruik als natuurlijk wasmiddel eens wasnoten, dit werkt goed. Ze gebruiken dit ook in Afrika als wasmiddel. De wasnoten groeien aan een boom en dus is dit een win-win situatie, goed voor het milieu en goed voor de locale arbeidsmarkt. Zowel voor 30 als voor 60 graden. Wel gebruiken voor gekleurde was. Bij 30 graden was kun je de wasnoten (in het zakje) de volgende was opnieuw gebruiken. Voor wat betreft de wasmanden, ik sorteer veel uit, ons gezin bestaat uit 6 personen, dus de wasmachine draait dagelijks. Een wasmand erbij is dan erg prettig.
 • Nooit meer vermiste sokken! Nooit meer gedoe met sorteren! Gebruik loom elastiekjes om paar sokken samen te binden. Na het wassen kunnen de sokken zo in de kast. Na gebruiken weer met een elastiekje binden en in de wasmand.
 • De speelgoedkast van Ikea met plastic bakken erin gebruiken we nu voor de schone was. Ieder gezinslid heeft eigen bak. Vond het altijd een gedoe om een wasmand vol met opgevouwen was te hebben en dan van slaapkamer naar slaapkamer te moeten lopen, omdat alle was door elkaar lag. Bleef maar heen en weer aan het lopen. Nu vouw ik de was op en stop het in de juiste bak voor het juiste gezinslid. Alle schone was mooi gesorteerd!! Als je de bak op de slaapkamer zet, kun je de kinderen als ze wat groter zijn ook nog aanleren om het zelf in de kast op te bergen.
 • Hang je waste drogen op de molen alvast per persoon.. vouw het meteen op en jekunt ze zo per stapel in de kast leggen
 • Het loont de moeite om op internet naar manieren te zoeken om de was snel, makkelijk, praktisch en / of ruimtebesparend op te vouwen. Zo heb ik een manier gevonden om van mijn sokken hele kleine bolletjes te maken (ik heb weinig ruimte in mijn lade).
 • Ine
  De was heel ff in de droger, kreuk eruit - ophangen - zonder te strijken - opvouwen maar :)dus tijd over voor andere leuke dingen en de prachtige wasbox is van harte welkom. Groetjes Ine
 • Dé vlekkentip: bij bessen- of kersenvlekken: karnemelk erover, een paar uur laten intrekken en op de normale manier uitwassen. Weg vlekken! Ik heb er al heel wat kleding mee gered.
 • De gele fles Dasty ontvetter van de Wibra als vlekken oplosser gebruiken. Kost niks en werkt perfect
 • Een postelastiek om de onderkant van een dekbedhoes doen zodat er geen andere was in belandt, tijdens het wassen.
 • Ik gooi bij de witte was, een klein beetje soda zout ,of steradent tablet in wasbakje Bij de wasverzachter, gooi ik standaard schoonmaak azijn. ....dit voorkomt vieze geurtjes, en mijn witte was, goed sorteren, blijft door de soda ook echt wit......daarnaast, hoef je nooit dure dingen te kopen,om je wasmachine kalkvrij te krijgen en ben je van de zeep luis af......die geven vieze geurtjes en maken je witte was grauw