Win Win Win

Winactie: 3x super stofhandschoenen

Doe mee en win!

Wij spelen graag voor Sinterklaas en dit jaar geven we drie handschoenen cadeau! Drie? Jazeker, want deze handschoenen zijn niet bedoeld tegen de kou, maar om mee te stoffen. Plan-Point stofhandschoen is gemaakt van ultra-microvezel. Hij neemt super veel stof op, zonder dat je tussendoor hoeft uit te kloppen.

Hebben?

Laat hieronder jouw slimme huishoudtip achter.

HET IS NIET MEER MOGELIJK OM MEE TE DOEN AAN DEZE WINACTIE.

Uitslag winactie stofhandschoenen:

De winnaars van de drie stofhandschoenen zijn Anja Schilder, Gerbrig en Noor Holtrop. Gefeliciteerd, de handschoen wordt naar je toe gestuurd.

 • boterbakjes schoon leeg? Gooi ze niet weg. Maak ze schoon en bewaar ze voor het moment dat je een restje eten over hebt. In deze bakjes past precies een 1 persoons maaltijd, zet deze in de diepvries. Heb je altijd wat achter de hand. Voor ons heel handig met sportende kinderen en een echtgenoot die onregelmatig werkt.
 • Gebruik heel klein beetje wasmiddel in een wasbol en vul aan met witte natuurazijn! Kost veel minder, de was wordt goed schoon kleur blijft mooier en je ruikt de azijn niet! Voor de machine is het ook goed!
 • Voorkomen is beter dan genezen :) Blaas je kaarsen voortaan niet uit, maar duw ze, bv met een satéprikker, even onder in het kaarsvet. Je voorkomt zo walmen en dat scheelt weer schoonmaken. Ideaal toch?
 • Restjesdag. Gooi geen etensrestjes meer weg, maar doe ze in zakjes in de diepvries. Op maandag maak je van alle restjes een heerlijke soep of een lasagne-ovenschotel. Heerlijk met wat brood een volwaardige maaltijd.
 • Baking soda is echt ideaal voor schoonmaken!
 • Prik je altijd een gaatje in je pak drinken om het klotsen te voorkomen bij het schenken? Je kunt het pak ook naar je toedraaien (tuit naar je toe) en dan schenken in het glas. Je zult zien: het klotst niet meer bij het schenken en een gaatje prikken is niet meer nodig.
 • Heb je een hond(je)? Je hoeft geen dure, onhandige en niet goed schoon te krijgen hondenkussens te kopen. Koop een gewoon 'mensen'hoofdkussen en gebruik deze als hondenkussen. Kies slopen in kleuren die bij je interieur passen (en ook heel handig: je ziet in 1 oogopslag welke hoezen voor de mand zijn). Zorg voor een reservekussen en meerdere slopen, zodat je de hondenmand regelmatig kunt verschonen.
 • Bewaar lege doosjes van tandenstokers. Heel geschikt voor schroefjes, oorbellen, fietslampjes en noem maar op. Eventueel kun je met een watervaste stift noteren wat de inhoud is.
 • Vooral bij glazen douchedeuren. (Gewoon de citroen laten liggen in de badkamer in een afgesloten doosje of een zakje) Een citroen halveren en over het glas insmeren, in laten trekken en afnemen. Dat doet wonderen tegen de kalk! én milieuvriendelijk!
 • a
  doe de stofhandschoenen om je sloffen en strik ze vast, loop ermee door het huis, de gang, de w.c. gewoon je dagelijkse route, veeg ze onder de verwarming, hoef je niet te bukken, wedden dat het gaat lukken ? en dat rijmt
 • Gebruik azijn ipv wasverzachter, en wat etherische oliedruppels ipv geparfumeerd wasmiddel
 • Nel
  Spiegel in de badkamer beslaat niet meer als je het spiegelglas insmeert met handzeepje en even uitwrijven. Werkt geweldig. Gele transpiratie insmeren met glansmiddel van de vaatwasser In de was en weg is de vlek Katten/honden haren verwijder je van je kleding met een rubberhandschoen.
 • nooit meer schoenen zoeken : ik neem een foto van de schoenen, print deze af en kleef ze op mijn schoendoos, zo vind ik gemakkelijk de gepaste schoen .
 • Maak voor je vrije dag of de zaterdag een standaard klusjes en boodschappenvel. Zo streep je al je klussen en boodschappen af. Ook te plegen telefoontjes of mailtjes die je wilt beantwoorden kun je er op kwijt. En natuurlijk sport van kids en jezelf.
 • Op de binnenkant van het deksel van het gasfornuis zet ik mijn to do taken met een whiteboardmarker. Wat je hebt gedaan kun je gemakkelijk wegvegen. Een handig whiteboard wat niet in de weg zit. Kan ook op een witte koelkast ;)
 • hang de hangertjes van je kleding andersom als je ze weer in de kast hangt (na het dragen) zo zie je meteen wat je dus (lang) niet draagt .
 • Vouw je gewassen beddengoed op en plaats deze in een bijpassende kussensloop. Zo zijn ze makkelijk op te bergen en heb je alles bij elkaar.
 • Maak een papje van baking soda met een klein beetje soda en smeer daar de vieze voegen in de douche mee in. Een uurtje laten intrekken, daarna azijn er op sprayen. Goed afspoelen met water en de voegen zijn weer wit
 • Maak een schoonmaaklijst voor elke week en zorg dat je deze kan aankruisen.. zo weet je altijd wat je wel en niet hebt gedaan.. ik heb hem op het prikbord hangen is mijn vriend een keer vrij kan die ook zien wat er nog moet gebeuren.