Win Win Win

Winactie: stijlvol opbergmandje van Curver

Is één van jouw goede voornemens om in 2017 eens lekker op te ruimen? Berg je spullen dan makkelijk en snel op in een Knit opbergmandje van Curver. Dit gevlochten mandje in de kleur misty blue heeft een inhoud van 3 liter en mag zeker gezien worden.

Hebben?

Laat hieronder jouw beste opruimtip achter, misschien krijg jij het mandje dan wel thuis gestuurd. We maken de winnaars in de volgende nieuwsbrief bekend.
    

 • Plastictassenhouder van de action opgangen aan n kelderdeur en je hebt je cadeaupapier netjes en overzichtelijk opgeborgen.
 • Gebruik elke dag 5 min om door je woonkamer te lopen en stop de spullen die niet op de juiste plek zitten in een mand/bak. En gebruik vervolgens 5/10 min om alles uit de bak weer op de juiste plek in huis te leggen.
 • de trap ... daar verzamel ik steeds allerlei om naar boven mee te doen.. veel meer dan ik altijd denk... een opbergmandje is dus snel meegenomen in het handje !!
 • ik had altijd vee te veel voorraad, van schoonmaakartikelen tot levensmiddelen en van kleding tot woonaccessoires. nu ik bij alles afvraag of ik het nodig hebt of ik er eventueel blij van wordt, koop ik veel minder in . (ook al is het in de aanbieding!) ik was altijd snel te verleiden. Wat een rust geeft het in mijn hoofd en wat een ruimte in mijn huis /kasten. de moeite waard om een keer te testen, je ervaart het al snel genoeg !! en je houdt nog tijd over !!
 • Alles wat mijn dochter beneden laat slingeren stop ik in de mand die ze zelf naar boven mag dragen, ik blij want de kamer is snel opgeruimd
 • Ik heb overal projectjes liggen, in de vorm van boekjes, kaartjes, eigenlijk dingetjes waar ik nog wat mee wil doen. Die stop ik 's avonds allemaal in een mand om de volgende dag alleen eruit te halen wat ik nodig heb. Mijn keukentafel blijft dan een stuk leger.
 • een mandje met daarin schoonmaakmiddelen, zoals allesreiniger, poetsdoekje en een klein emmertje water meenemen naar de ruimte die je wilt schoonmaken.
 • Door mijn schoonmaakmiddelen te minimaliseren (lees opmaken en geen 10 verschillende soorten nieuwkopen) is mijn aanrechtkastje een stuk leger en overzichtelijker. Heerlijk!
 • Niet te grote voorraden van eten in huis halen blijft het overzichtelijk. Ik heb in mijn vriezer (vrieskist) alles in mandjes zitten gesorteerd, ideaal en overzichtelijk.
 • Mijn opruimtip: geen troep maken. Als je iets gebruikt hebt het gelijk terug op zijn plek zetten maakt al gelijk een enorm verschil
 • Ruim meteen je spullen op op de juiste plek. Dit voorkomt een extra opruimstap als je gaat opruimen want het ligt al op de juiste plek
 • Zet een plakbandautomaat in de keuken. Ideaal om geopende verpakkingen van koekjes e.d. dicht te plakken, een kindertekening op de koelkast te plakken of om huishoudfolie op een plastic bakje op zijn plek te houden.
 • Wij hebben de chocopasta / hagelslag / stroop / vruchtenhagel / pindakaas / honing en dergelijke in een mandje in de kast staan. Als je de tafel dekt, kun je zo het mandje pakken en heb je alles in een keer op tafel staan. Het ruimt ook weer lekker snel op! Onze buren hebben de ontbijtspullen op een dienblad in aanrechtkastje staan. Naast broodbeleg hebben zij daar nog beschuiten /crackers / ontbijtkoek bij op staan.
 • bag in bag tas gebruiken voor al je haarproducten (lak, kam, borstel etc.), alles altijd overzichtelijk bij elkaar door de vele vakjes en je kunt het zo oppakken als je naar een andere ruimte in huis wilt lopen of in je reistas stoppen als je op vakantie gaat. Echt super handig!!
 • Mijn opruim tip is om in de kleding kasten rekjes te plaatsen tussen de verschillende stapels kleding stukken, een stapeltje t-shirts, dan een rekje en dan een stapeltje topjes bv. Zo vallen de stapeltjes kleding niet snel om en blijft de kleding kast geordend. Kleine kledingstukken zoals sokken, ondergoed in een mandje doen dit kun je ook als steun tussen je kleding stapeltjes gebruiken.
 • Om de kerst boom weer naar buiten te brengen, zonder het hele huis onder de dennennaalden. Je hebt tegenwoordig hele grote pladtizakken. Leg die open voor het opzetten van de boom op de grond en zet de boom er midden in. De zak kun je wegwerken door b,v een kerstboomkleed eromheen. Na de kerst trek je als de boom afgetuigd is de zak omhoog zet vast. Zo kun je de ingepakte boom buiten brengen zonder ern vloerkleed vanvde dennennaalden. ?succes.
 • Zet de wekker op een kwartier, en ruim samen met je kinderen zoveel mogelijk op. Ik heb 5 kinderen waarvan er 3 kunnen opruimen. Dus in mijn geval: een uur werk, binnen 1 kwartier klaar!
 • mijn tip in je kasten kleine mandjes zetten met producten en zaken in. Bijvoorbeeld in de badkamer. Zo kan je 1 mandje uitnemen en heb je snel de achterste fles douchegel. Is veel overzichtelijker en de flessen vallen niet snel om. Ik gebruik dit ook in de keukenkasten.
 • Bo
  Alles een vaste plek in huis geven en alle soortgelijke spullen bij elkaar bewaren. Bv. alle haarspullen bij elkaar op de plek waar je je haar doet. Dan hoef je nooit te zoeken en kan alles meteen weer opbergen als je klaar bent. Je spullen ordenen in mandjes maakt het nog makkelijker en overzichtelijker.
 • als je kookt, heb ik altijd een lege verpakking van bv melk, knip de bovenkant eraf en spoel evt om en daar kan de afval in bewaren en in 1x weg doen in de juiste container of composthoop.
 • Ja ik ben al aan het opruimen geslagen. Beste opruimtip..met plezier en muziek eraan beginnen. Zodat het een leuk karweitje wordt en je het niet als lastig ziet..En daarbij ook denk als je opruimt er je iemand anders er misschien nog wel blij mee kan maken. Dus dingen die je weg doet op een gratis ophaal site neer zetten!
 • Iedereen heeft het wel in huis, een theedoos met allemaal vakjes. Als de thee op is, blijken er geen theezakjes van andere merken in te passen. Laatst heb ik zo'n theedoos veranderd is een bureau organizer met in de vakjes elastiekjes, paperclips, punaises, plakbandrolletjes, wat je maar wil. Ideaal! Ben er erg blij mee, iedereen in het gezin weet ineens waar ze een paperclip kunnen vinden???.