Win Win Win

Winactie: 5 x boek speedcleaning

cover iets kleinerKost het jou ook zo veel moeite om (weer) naar de sportschool te gaan? Met het boek Speed cleaning leer je hoe je van het huishouden een workout kunt maken! Door de effectieve opruim- en schoonmaaktips ben je razendsnel klaar, verbrand je calorieën, train je ongemerkt je hele lichaam. Hoe? Met de juiste hulpmiddelen, slimme schoonmaaktechnieken en stimulerende up-tempo muziek op de achtergrond. Voor je het weet heb je je huis aan kant en calorieën verbrand. Dus trek je sneakers aan, stel de timer in en doe mee met een potje speed cleaning. Wij geven vijf exemplaren weg!

Hebben?

Laat hieronder jouw beste huishoudtip achter, misschien krijg jij het boek dan wel thuis gestuurd. We maken de winnaars in de volgende nieuwsbrief bekend.

  • Ik hou van een opgeruimd en schoon huis. 1X per week doe ik een grote klus,bv de douche een grote beurt geven. Om het nog leuker te maken koop ik voor de ruimte wat ik een grote beurt geef een leuk hebbedingetje.
  • zorg dat alles goed schoon is en daarna een kwestie van bijhouden Iedere dag van de week iets doen weinig werk en toch een schoon huis